Dacă ești în căutarea unui cazan de țuică sau dorești să dai un aer unic bucătăriei tale, veștile bune sunt în favoarea ta, pentru că, încă din anul 2013, există Fabrica De Țuică® – primul și cel mai mare magazin online din România, dedicat atât instalațiilor de distilare, hobby sau profesionale, cât și vaselor și accesoriilor din cupru pentru bucătării și restaurante.

Black Friday la Fabrica de Țuică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEchipa a pornit la drum cu gândul că plăcerile și obiceiurile străvechi nu trebuie uitate și că, fiind vorba de sănătate, este bine să alegem doar produse de calitate superioară, moderne, inovative, dar cu o tradiție străveche, de peste 100 de ani.

Pilonul principal este reprezentat de Cazanele de țuică din cupru, complet echipate, cu amestecător, focar și răcitor cu serpentină, cu care se lucrează mai ușor și mai curat ca niciodată, întreg procesul de distilare oferind rezultate și satisfacție garantate.

Black Friday la Fabrica de Țuică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO parte dintre produsele comercializate, precum Alambicurile simple sau Alambicurile cu coloană (pentru extragere de uleiuri esențiale și apa florală) și Vasele din cupru sunt manufacturate în Portugalia de artizani cu experiență din tată în fiu, oferind o calitate și un aspect greu de reprodus, datorită tehnicilor și materialelor utilizate.

Magazinul oferă clienților săi flexibilitate în modul de plată, transport gratuit și verificarea coletelor la livrare, precum și posibilitatea înlocuirii produselor comandate ori solicitarea primirii banilor înapoi, așa că puteți fi convinși de transparență totală din partea lor.

Black Friday la Fabrica de Țuică, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnul acesta, magazinul organizează Black Friday 2016, unde cei peste 3.500 de clienți, pasionați de fabricarea băuturilor naturale în gospodărie și de gătitul sănătos în vase din cupru, găsesc un mediu prietenos, unde pot sta de vorbă cu profesioniști în domeniu, aceștia oferind consultanță și sfaturi în alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare.

Campania de anul acesta a fost din timp și minuțios pregătită, astfel că recomandarea noastră este să fiți cu ochii pe ofertele din 18-21 și 25-27 noiembrie, pentru a reuși să puneți în coșul de cumpărături produsele preferate, la cele mai bune prețuri din ziua respectivă.

Trebuie să știți că aveți posibilitatea de a vă abona din timp la newsletter-ul de pe site, pentru a afla primii ce produse cu discount veți putea cumpăra.

Gospodar, pasionat sau producător de distilate? La Fabrica de Țuică alegi dintr-o gamă variată de produse. Astfel, ești sigur că găsești doar ce ți se potrivește.

Povestea merge mai departe… pe fabricadetuica.ro.

Articolul precedentAngajări la pompierii nemţeni! Care sunt condiţiile?
Articolul următorNeamț: Finalele concursului pentru directori. Ziua a II-a și primii câștigători
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.