0:00

Bilete de tratament balnear încă disponibile pentru perioada sărbătorilor pascale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru cea de-a cincea serie de bilete de tratament din acest an, Casa Județeană de Pensii Neamț a primit 59 de bilete, dar deocamdată au fost alocate doar 48. Biletele au ca dată de intrare în stațiune perioada 23 – 26 aprilie și sunt în stațiunile Covasna, Buziaș, Sarata Monteoru, Amara, 1 Mai – Oradea, pucioasa, Lacul Sărat, Olănești și Nicolina. „Au rămas disponibile un număr de 11 bilete de tratament pentru următoarele stațiuni: Amara (6 bilete), Buziaș (1 bilet), Nicolina (1 bilet), Olănești (1 bilet) și Pucioasa (2 bilete)”, anunță Casa județeană de pensii Neamț.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificata atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonica, la data stabilita, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind modul de acordare al biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic la telefon 0233211353 sau la adresa de e-mail: [email protected]. La acest moment la CJP Neamț sunt înregistrate 3.897 de cereri de acordare a unui bilet de tratament balnear pentru anul 2024, în primele patru serii fiind valorificate 185 de bilete.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentTrei minori și mama lor au ajuns în spital cu botulism
Articolul următorRecital pianistic la Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.