0:00

Bilanțul minivacanței de Rusalii: 127 de permise reținute și amenzi de 450.000 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLuna iunie a debutat în forță pentru polițiștii nemțeni care au intervenit la apelurile prin numărul unic de urgență, au fost în trafic sau pe teren în minivacanța de Rusalii. În perioada 1-5 iunie au fost constatate 96 de infracțiuni, din care 31 împotriva persoanei și 26 de infracțiuni au fost contra patrimoniului, iar 9 persoane au fost depistate în flagrant delict. Numai în ultimele trei zile din intervalul de analiză anchetatorii au intervenit la 190 de evenimente, majoritatea fiind sesizate prin 112.

Pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat 1.059 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 450.000 de lei“, anunță Poliția Neamț. În timpul acțiunilor pentru prevenirea accidentelor de circulație au fost constatate 21 de infracțiuni la regimul rutier, fiind reținute 127 de permise de conducere, 50 viteză, 17 pentru conducere sub influența alcoolului și 60 pentru alte abateri la regimul rutier. Au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare. În această perioadă polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentProtest al sindicaliștilor din Educație la Iași
Articolul următorTribunalul Neamț. Înșelăciunea în numele vedetelor Teo Trandafir, Andreea Marin și Iulia Vântur s-a prescris
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.