bicaz maria gheorghitaMaria Gheorghiță, elevă în clasa a XI-a la Liceul ”Carol I” din Bicaz, a fost răsplătită cu premiul special al juriului, la concursul ”Dor de Poezie” – ediția a XIV-a, potrivit unui anunț postat pe site-ul școlii.

Competiția Regională de Creație Lirică a fost organizată de Colegiul Tehnic „Petru Poni” din Roman, în perioada 18-20 mai.

„Concursul de creație lirică «Dor de poezie» își propune să antreneze elevii și cadrele didactice în activități care să valorifice și să dezvolte potențialul creativ și simțul estetic prin exprimarea emoțiilor și sentimentelor prin poezie. Finalitatea și impactul edițiilor desfășurate până acum ne motivează în continuarea concursului cu intenția ca în timp să-și câștige un renume la nivel național prin valoarea concurenților și modul de organizare. Scopul proiectului constă în desfășurarea unor activități care să ducă la trezirea interesului elevilor pentru creația lirică, pentru cultură, afirmarea, cunoașterea și stimularea potențialului artistic și creativ al elevilor din gimnaziu și din liceu”, se arată în proiectul competiției. (M.T.)

Articolul precedentPREMIERĂ Balon meteo lansat în stratosferă de la Aeroportul Iași!
Articolul următorDGA: Percheziţii la 5 firme şi-o primărie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.