reclama autocenter

Odată două alianțe înființate, despre care puteți citi mai multe aici și aici, au început negocierile dintre UNPR-iştii care nu vor să meargă în luptă împreună cu PSD și noua alianță PER-PNȚCD.

Contactat telefonic de la primele ore ale dimineții, Daniel Vasiliu Macovei, fosta propunere a UNPR pentru șefia Consiliului Județean Neamț, anunța că azi, 21 aprilie, va purta discuții cu membrii care nu vor să meargă în alianță cu PSD, că le va expune ofertele primite ieri, 20 aprilie, după ce s-a anunțat alianța UNPR-PSD, și că împreună vor decide dacă pleacă în grup sau nu.

„Sunt un om de echipă și nu pot să-i las în urmă. Am 37 de ani și chiar îmi doresc să facem altfel de politică”, declara dimineață Daniel Vasiliu Macovei.

Iar discuțiile și negocierile politice par să fie chiar serioase de vreme ce Baza Hipică nu a mai fost de mult timp așa de animată de mașinile unor personaje celebre pe plan local și nu numai. Vă lăsăm pe dumneavoastră să recunoașteți proprietarii autoturismelor din imagini. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentFoc la Schitul Branişte şi la o casă de pe Balaur
Articolul următorCopil rătăcit în pădure în judeţul Bacău, găsit în judeţul Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.