0:00

Băut şi cu „lămâia-n geam”, a provocat un accident la Roznov!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr, de 18 ani, din Zăneşti a provocat un accident rutier, din fericire uşor, în noaptea de sâmbătă spre duminică (9/10 iulie), după ce s-a urcat băut la volan.

La ora 1:45, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, în Roznov, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de o maşină care circula regulamentar şi era condusă de o tânără, de 19 ani, din Podoleni.

Autoturismul fetei, care a fost lovit din spate, a fost proiectat în afara şoselei şi a intrat în gardul unei case.

„Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 19 ani precum și a unui pasager din autoturismul acesteia. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului”, a declarat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliţiei Neamţ.

Ambele victime au fost transportate la spital, iar după investigaţiile medicale de rigoare, doctorii au stabilit că sunt în afara oricărui pericol. Şoferul vinovat va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru faptul că s-a urcat băut la volan. (C.M.)

Articolul precedentAzi la EURO 2016: PORTUGALIA – FRANŢA (22:00)
Articolul următor125 de poliţişti au ieşit la „vânătoare” de şoferi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.