Cum te poți trezi cu un dosar penal fără să fi făcut absolut nimic? E simplu! Un ”prieten” care-ți știe datele personale și este prins pe picior greșit, le ”recită” în fața polițiștilor și scapă. Așa a pățit un bărbat de 30 de ani, din Piatra-Neamț, care a fost plecat la București, l-a oprit poliția și i-a întocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Cum omul știa că permisul lui este absolut în regulă, în ziua de 11 aprilie s-a dus la Serviciul Poliției Rutiere Neamț să se lămurească

“În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că, la data de 29 noiembrie 2017, un tânăr de 26 de ani din Pîngăraţi, a condus o autoutilitară pe o stradă din Piatra Neamţ, având o concentraţie alcoolică peste limita legală. Cu ocazia depistării, acesta nu avut asupra sa documentele personale şi a declarat în fals datele de identificare ale bărbatului din Piatra-Neamţ”, se precizează în comunicatul IPJ Neamț.

Cum individul din Pîngăraţi  nu are permis de conducere, s-a trezit cu dosar penal pentru fals privind identitatea şi conducere fără permis. De astă dată pe numele lui. (C.M.)

Articolul precedentElev al Seminarului Teologic, tâlhărit de doi recidiviști abia eliberați
Articolul următorDaniel Sandu, la un pas de a fi cetățean de onoare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.