Bătrână cu părul ars, salvată dintr-un incendiu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO bătrână de 82 de ani, din Oanţu, Pîngăraţi, a fost salvată de membrii serviului voluntar de pompieri al primăriei, din casa care i-a luat foc, în seara de 28 aprilie. La locul incendiului s-au deplasat şi 12 pompieri militari, cu două autospeciale de stingere, şi o ambulanţă SMURD.

„Până la sosirea forţelor, proprietara a fost scoasă din casă de SVSU, fiindu-i ars părul”, a declarat lt. Andrei Grancea, comandantul Detaşamentului de pompieri Piatra-Neamţ. „În incendiu au ars casa şi bunurile din interior. La 2 metri de casa din lemn se află o anexă locuibilă, care a fost salvată de forţele de intervenţie. Autospecialele nu au putut ajunge aproape de locuinţa afectată, fiind necesar un dispozitiv de stingere de 300 de metri. Cauza incendiului este jarul căzut din sobă”.

Tot în seara de 28 aprilie, pompierii din Roman au intervenit la stingerea unui incendiu din Barticeşti, comuna Boteşti. Din cauza unei ţigări nestinse a luat foc o cameră a unei locuinţe. Au ars bunurile şi tavanul din lemn pe o suprafaţă de 16 mp. Un vecin, care a încercat să ajute şi s-a tăiat la mână, a primit îngrijiri din partea personalului de pe ambulanţa care s-a deplasat la intervenţie.

C.M.

Articolul precedentPovestea tristă a fetei înecate în canal
Articolul următorL4 Victoria Horia-CSM Ceahlăul 1-3 (1-1) * Opiniile antrenorilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.