ambulanta 07Miercuri (7 octombrie) dimineaţă, un bătrân de 78 de ani, din Săbăoani, s-a ales cu arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corporală, după ce a aprins aragazul.

Se pare că bătrânul a aprins flacăra de la aragaz şi a ieşit din bucătărie.

Flacăra s-a stins între timp, iar când bătrânul s-a întors în cameră, nedându-şi seama de gazul acumulat, a aprins din nou aragazul. Flacăra imensă produsă în urma acestui incident, i-a cauzat bătrânului arsuri de gradul II-III.

„Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 8.30, iar un echipaj cu asistent de la substaţia Roman s-a deplasat imediat la casa pacientului, din Săbăoani. Acesta a fost găsit cu arsuri de gradul II-III, pe aproximativ 40% din suprafaţa corporală şi a fost predat echipajului de Terapie Intensivă Mobilă pentru a fi transportat la CPU a Spitalului Municipal Roman. Aici, medicii au hotărât să transfere pacientul de 78 de ani cu elicopterul la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Dar cum nu era disponibil niciun elicopter pentru ruta Bucureşti, pacientul a fost transportat întâi la Iaşi, iar de acolo la Bucureşti”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentCum ne protejăm copiii de pericolele internetului
Articolul următorACTUALIZARE Acuzaţii de viol au dorit în libertate! Judecătorii n-au fost de acord!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.