0:00

Barometrul traiului de „lux”: oameni atacaţi pentru bere la PET şi nuci, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi tineri din Săbăoani şi un al treilea din Târgu Neamţ au fost reţinuţi şi duşi la arestare, în ziua de 14 octombrie, sub acuzaţia de tâlhărie.

Primii doi – unul de 18 ani şi celălalt de 33 de ani – au atacat un bărbat de 54 de ani, care se afla într-o staţie de autobuz din Săbăoani, în seara de 12 octombrie. Omul a fost buzunărit brutal şi, în câteva secunde, lăsat fără portofelul în care avea 40 de lei, fără pachetul de ţigări şi fără PET-ul de bere de doi litri şi jumătate. A depus reclamaţie la poliţie şi, în câteva ore, autorii tâlhăriei au fost prinşi şi reţinuţi.

În după-amiaza de 13 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale de la Târgu-Neamţ au avut şi ei de soluţionat o reclamaţie de tâlhărie. De data asta „prada” a fost… o găleată cu nuci, folosită drept „armă”.

„Un tânăr de 21 de ani din localitate este cercetat pentru faptul că, în jurul orelor 13.30, ar fi pătruns într-o curte cu intenția de a sustrage nuci, iar când a fost surprins de proprietar, l-a lovit cu o găleată în care avea nuci, după care a fugit sărind gardul”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Tânărul a fost reținut pe baza de ordonanţă, pe o perioada de 24 ore, și a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamţ, iar astăzi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ cu propunere de arestare preventivă”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentTÂRGU NEAMŢ: Braconieri „miloşi” – au împuşcat căprioara, dar şi puiul
Articolul următorAtenţie, ţepari pe internet! Au păcălit oameni din Neamţ, Bacău şi Suceava!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.