Cercetările făcute la fața locului, după ce un bărbat și-a rupt piciorul în încercarea de a ”evada” din carantină au stabilit că individul în cauză nu s-a aruncat de la etaj.

Cauza penală are ca obiect sesizarea organelor de cercetare penală  din cadrul Poliției mun. Piatra- Neamț, județul Neamț, cu privire la faptul că, în data de 24.03.2020, orele 18,50, un bărbat în vârstă de 35 de ani, aflându-se sub măsura carantinei în incinta Liceului Tehnologic Economic de pe strada Al. Lăpușneanu, nr. 24, a părăsit camera în care se afla, folosindu-se de un cearșaf pentru a coborî pe fereastră, căzând de la etajul 2 al clădirii”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț.

Bărbatului i s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. După incident, el a suferit o fractură deschisă la picior și a fost transportat la Spitalul Județean.

Individul, care este din Piatra-Neamț, se afla în autoizolare la domiciliu din ziua de 18 martie, dar n-a mai respectat măsura, a ieșit în oraș, a băut și apoi s-a dus acasă la soacra sa, cu scandal. Femeia a anunțat autoritățile și ginerele ei a fost preluat și dus la centrul de carantină.

C.M.

Articolul precedentZiua Poliției – varianta online, fără ceremonii, fără demonstrații
Articolul următorVerificări în toate unitățile sanitare din Regiunea Nord-Est