Tânărul de 21 de ani, Daniel Gabriel Afloarei, cel care conducea autoutilitara implicată în accidentul din 8 iulie, de la Oglinzi, în urma căruia o femeie de 54 de ani a murit şi alţi 3 pasageri au fost răniţi grav (amănunte aici) a contestat, fără succes, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile dispusă de Judecătoria Târgu Neamţ. Astăzi, Tribunalul Neamţ i-a respins cererea, ca nefondată, decizia fiind definitivă și l-a obligat la achitarea cheltuielor judiciare generate de contestația sa, în valoare de 150 de lei.

Reamintim faptul că accidentul a avut loc pe DN 15C, autoutilitara condusă de tânăr, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, lovind în plin autoturismul ce venea pe sensul opus de mers, condus de un bărbat de 64 de ani din localitate.

Afloarei a părăsit locul accidentului, acesta fiind depistat mai târziu, în urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, în localitatea Răuceşti şi reţinut pentru 24 de ore.

Acum tânărul urmează să fie judecat pentru mai multe infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Angela Croitoru

Articolul precedentS-a răsturnat cu mașina în șanț
Articolul următorSVSU Grumăzeşti, unul dintre cele mai dotate servicii pentru situaţii de urgenţă din județ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.