reclama autocenter

O femeie, în vârstă de 54 de ani, din Răucești, rănită grav în accidentul de ieri de la Oglinzi, a murit în această dimineață, 9 iulie, la Spitalul clinic județean „Sfântul Spiridon” din Iași. Ea a suferit numeroase traumatisme și a fost transferată ieri cu ambulanța de terapie intensivă mobilă la Iași. Din păcate, medicii n-au mai putut-o salva.

Tânărul de 21 de ani, din Răucești, care a provocat accidentul teribil de ieri (foto), după ce s-a urcat la volan fără a avea permis auto, a fost găsit după-amiază într-un fost CAP de la Oglinzi și reținut. Este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar astăzi urmează să fie dus la parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Alte două victime, o fată de 19 ani, intubată și o femeie de 48 de ani, cu răni grave pulmonare ce a fost resuscitată, au fost transferate ieri cu elicopterul SMURD la Iași. O altă tânără, de 24 ani, a suferit o fractură deschisă la picior și mai mute traumatisme și a rămas internată la Spitalul Târgu Neamț. Toate cele patru victime erau în taxiul condus de un bărbat de 64 de ani, din Răucești, care a fost și el rănit grav și a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

C.I.

Articolul precedentÎncepe înscrierea pentru ASE la centrul din Piatra Neamț
Articolul următorRecidivist la dare de mită, condamnat la doi ani de închisoare