Un şofer din Târgu Neamţ a fost condamnat la executarea a 2 ani şi 20 de zile de închisoare pentru dare de mită şi conducere a autoturismului sub influenţa alcoolului. Polițiștii l-au prins ieri, 8 iulie și l-au condus la Penitenciarul Bacău.

Vasile Ilieş, 59 de ani, a încercat să mituiască poliţiştii de la rutieră, prima dată pe 7 noiembrie 2019. El a oferit 400 de dolari polițiștilor rutieri din localitate, care l-au oprit în trafic şi au constatat că este băut. Polițiștii au anunțat ofițerii Anticorupție Neamț, dar Vasile Ilieş nu s-a învăţat minte.

Anul acesta, pe 17 februarie, a fost prins din nou băut la volan și a încercat să cumpere indulgența polițiștilor cu 500 de dolari. „Ca urmare a denunţului a doi poliţişti din cadrul Poliţei Oraşului Târgu Neamţ – Formaţiunea Rutieră – poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Neamţ, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ efectuează cercetări faţă de o persoană, fără calitate specială, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului“, precizează comunicatul DGA de atunci.

Angela Croitoru

Articolul precedentUna din victimele accidentului de la Oglinzi a murit, alte două sunt în stare gravă
Articolul următorBacalaureat 2021: Rezultatele finale în regiunea Nord-Est