0:00

Bărbat reținut pentru că ar fi furat 200 de baloți de fân, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 33 de ani, din comuna Ion Creangă, a furat 200 de baloți de fân și 1 tonă de lucernă de la vecinii lui, în valoare de 5.800 de lei, pe care le-a cărat chiar la el acasă.

Sesizați de proprietari, polițiștii au înțeles după câteva zile cine poate fi făptașul.

“La data de 29 iunie a.c., bărbatul de 33 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În fapt, la data de 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați că în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., în perioada 22:00-24:00, persoane necunoscute au sustras un număr de 200 baloţi din fân, ce se aflau în extravilanul satului Ion Creangă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

Totodată, la aceeași dată, persoane necunoscute au sustras 1.000 kg de din lucernă, din extravilanul localității Mesteacăn, cauzând un prejudiciu de 800 lei.

La data de 28 iunie a.c. polițiștii din cadrul Secții de Poliție Ion Creangă au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în Ion Creangă, la imobilele unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind ridicate de polițiști și restituite persoanelor vătămate“, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, chiar în ziua percheziției.

A.C.

Articolul precedentTată și fiu reținuți de polițiști după un scandal cu bâte și topoare
Articolul următor“Cuarțul“ – expoziție temporară la Muzeul de Științe Naturale Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.