Tată și fiu reținuți de polițiști după un scandal cu bâte și topoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Icușești, a fost oprit în drum, seara, de un adolescent de 16 ani, consătean al său, care i-a adresat injurii și l-a agresat. Mai târziu, în curtea magazinului sătesc, tânărul agresat s-a întâlnit și cu tatăl adolescentului și situația a scăpat de sub control. Tatăl și fiul au tăbărât asupra lui cu o bâtă și un topor. Reușind să scape de furia celor doi, tânărul a cerut ajutorul polițiștilor din comună.

“Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 28 iunie, în jurul orei 21:00, în timp ce tânărul de 25 de ani se afla pe un drum public, din localitatea Icușești, ar fi avut un conflict spontan cu un minor de 16 ani, din aceeași localitate.

Ulterior, în jurul orei 22:30, urmare a situației conflictuale anterioare, în timp ce se aflau în curtea unui operator economic din Icușești, între tânărul de 25 de ani și tatăl minorului, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din aceeași localitate, ar fi izbucnit un conflict. Cele două persoane având asupra lor un obiect din lemn și un topor și-ar fi adresat reciproc amenințări, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică.

În urma probatoriului administrat, la data de 29 iunie a.c., față de cele două persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente, amenințare şi tulburarea ordinii şi liniștii publice, pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii acestui conflict”, precizează inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, despre conflict și urmările acestuia.

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Venim în ajutorul tinerilor părinți, care își doresc să echilibreze viața profesională cu cea de familie!”
Articolul următorBărbat reținut pentru că ar fi furat 200 de baloți de fân
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.