0:00

Piatra Neamț. Bărbat bătut cu bestialitate şi lăsat în stradă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 2 ianuarie, în jurul orei 15.00, trecătorii de pe o stradă din Piatra Neamţ au sunat la salvare pentru un bărbat care zăcea într-o baltă de sânge.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ l-a transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Piatra Neamţ, de unde a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, pentru că starea lui era foarte gravă. Omul avea traumatism cranio facial, fractură la baza craniului, contuzii hemoragice şi hematom subdural.

Iniţial, dată fiind şi starea foarte gravă a pacientului, medicii nu au reuşit să afle identitatea şi vârsta bărbatului, fiind înscris în documentele medicale drept pacient necunoscut, în vârstă de aproximativ 33 de ani.

Polițiștii municipiului Piatra Neamț, la sesizarea cadrelor medicale au reuşit să-l identifice astăzi, 3 ianuarie. Bărbatul are 41 de ani şi este din Pângăraţi.

A fost deschis un dosar penal in rem pentru lovire şi alte violenţe, ancheta poliţiei urmând să facă lumină în acest caz controversat şi să identifice vinovatul sau vinovaţii.

Angela Croitoru

Articolul precedentTaxele și impozitele locale se pot achita începând cu 5 ianuarie
Articolul următor„Şoseaua morţii” de la Filipeşti: Accident cu două victime, una încarcerată!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.