Un nou accident grav a avut loc astăzi, 3 ianuarie, pe şoseaua morţii de la Filipeşti. O autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism pe E 85, în satul Filipeşti, comuna cu acelaşi nume din judeţul Bacău.

Autoturismul a lovit şi un semn de circulaţie de Stop, şoferul rămânând blocat în interior. Pasagerul din dreapta, rănit şi el, a reuşit să iasă pe propriile picioare din maşină.

La faţa locului au intervenit un echipaj cu autospecială de stingere, unul de descarcerare şi paramedicii SMURD Bacău, în ajutorul acestora deplasându-se şi un echipaj de descarcerare de la ISU Neamţ.

Şoferul a fost extras din interior, cu modulul pentru descarcerare şi predat medicilor SAJ Bacău care i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la spital. Şi cel de-al doilea rănit a fost preluat şi transportat de urgenţă la spitalde către paramedicii SMURD.

Drumul European 85, în zona comunei Filipeşti, şi-a căpătat renumele de şoseaua morţii după mai multe accidente foarte grave petrecute în ultimii ani, ultimul dintre acestea, în noiembrie anul trecut.

Angela Croitoru

Foto: ISU Bacău

Articolul precedentPiatra Neamț. Bărbat bătut cu bestialitate şi lăsat în stradă
Articolul următorA murit, singur, în casă şi a fost descoperit de pompieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.