0:00

Un bărbat de 43 de ani, din Gârcina, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni. Totul a plecat de la un accident de circulație, ce a avut loc pe 17 noiembrie, în jurul orei 16:30, pe strada Gârcinuța, din Gârcina, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 17 noiembrie, în timp ce un bărbat, de 43 de ani, conducea un autoturism pe raza localității Gârcina, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un podeț din beton”, a anunțat Poliția Neamț.

Bărbat din Gârcina, încarcerat pentru multiple infracțiuni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, unde în prezența cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de probe biologice. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține drept de a conduce vehicule.

În baza probatoriului administrat, șoferul de ocazie a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice. (G.S.)

Articolul precedentMita cu scaunul ergonomic la polițistul din Borleşti se judecă din nou
Articolul următorColegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” intră în reabilitare anul viitor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.