Bărbat decedat după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat de pe un pod, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Din păcate, bărbatul de 41 de ani a decedat.

Conform informațiilor furnizate de ISU Suceava, „autoturismul s-a răsturnat de pe podul peste râul Moldova care leagă localitățile Baia și Bogata”.

Știre inițială: Medicii SAJ Suceava luptă pentru a-l readuce la viață pe un bărbat de 41 de ani, aflat într-un autoturism care s-a răstunat în urmă cu câteva minute, în comuna Bogata din județul Suceava.

Un tânăr de 17 ani a primit primul ajutor calificat de la medicii SMURD și a fost transportat de urgență la spital.

Bărbat decedat după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat de pe un pod, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBărbatului de 41 de ani i se aplică manevre de resuscitare, deja de aproape 30 de minute, deocamdată acesta nu răspunde manevrelor.

La fața locului intervin pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe, una SMURD B2 și o alta SMURD Terapie Intensivă Mobilă, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentDoi suspecți de trafic cu migranți arestați
Articolul următorVIDEO. Dr. Alexandru Rafila și Sorin Cîmpeanu demonstrează cum se folosesc testele de salivă pentru elevi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.