0:00

Știre actualizată. Bărbat de 59 de ani din Săvinești dat dispărut. Poliția și pompierii desfășoară operațiuni de căutare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare 5 iunie: Astăzi, în jurul amiezii, au fost reluate căutările pentru găsirea bărbatului.

Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț intervin cu o autospecială pentru scafandri, o barcă și o ambulanță SMURD, pentru căutarea acestuia, posibil înecat în canalul de fugă a râului Bistrița.

La acestă misiune, pe lângă doi scafandri de la ISU Neamț participă și doi scafandri de la ISU Iași”, potrivit ISU Neamț.

Știre inițială: În această seară, echipaje ale Inspectoratului de Poliție Neamț, împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, desfășoară căutări intense pentru a găsi un bărbat de 59 de ani din Săvinești. Echipele de căutare sunt mobilizate atât în perimetrul comunei, cât și în zona canalului de fugă al râului Bistrița.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați astăzi, 3 iunie, cu privire la dispariția bărbatului, care locuia fără forme legale în localitatea Săvinești. Dispariția a fost raportată de către apropiații acestuia, îngrijorați de lipsa sa prelungită.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor deveni disponibile.

Denisa POPA

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentTragedie la Țibucani: un tânăr s-a electrocutat mortal
Articolul următorÎnșelătorie online semnalată de IPJ Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.