0:00

Tragedie la Țibucani: un tânăr s-a electrocutat mortal, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitatea Țibucani, s-a stins din viață în urma unui incident care, cel mai probabil, putea fi evitat. Bărbatul efectua lucrări de amenajări interioare la un imobil din localitatea menționată, iar în împrejurări care vor fi stabilite în cursul unei anchete penale, s-a electrocutat.

Imediat s-a solicitat ajutor la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Tânărul a fost găsit în stop cardio-respirator, cadrele medicale aplicând manevre de resuscitate. A fost transportat la Centrul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului orășenesc Târgu Neamț dar din păcate manevrele de resuscitare nu au avut efect și în scurt timp medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Corpul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul nedorit.

(G.S.)

Articolul precedentFemeie din Roman dată dispărută
Articolul următorȘtire actualizată. Bărbat de 59 de ani din Săvinești dat dispărut. Poliția și pompierii desfășoară operațiuni de căutare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.