0:00

Un echipaj de pompieri de la punctul de lucru din Poienari, agenții de poliție de la Postul Oniceni și membrii SVSU din comună au căutat un bărbat, în seara de 12 martie, după ce-au fost sesizați, prin 112, că s-a rătăcit.

Bărbat ”cules” din șanț de pompieri, după ce s-a rătăcit, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Luni, 12.03.2018 la ora 19:23, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, 112, că numitul D.D. în vârstă de 33 de ani, s-a rătăcit în zona comunei Oniceni și dorește să ajungă acasă în orașul Negrești din județul Vaslui. Persoana vorbea cu dificultate, fiind într-o stare avansată de ebrietate, din acest motiv aceasta nereușind să comunice alte date pentru ca locația unde se afla să poată să fie identificată de către forțele profesioniste. Căutările s-au efectuat de către patru subofiţeri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – Punct de lucru Poienari, de agenți de poliție din cadrul Postului de Poliție Oniceni și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgență din cadrul comunei”, se arată în comunicatul ISU Neamț.

După aproape 4 ore, bărbatul a fost găsit într-un șanț al drumului dintre  Bozieni și Băcești, și predat echipajului de ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Roman. Norocul lui a fost că s-au îmblânzit temperaturile, pentru că dacă i se întâmpla povestea asta acum două săptămâni, când au fost temperaturi nocturne între -15 și -20 de grade, cele 4 ore ar fi putut fi ultimele din viața lui. (C.M.)

Articolul precedentProteste în Sănătate: Sanitas a decis declanșarea conflictului de muncă
Articolul următorProtestul taximetriştilor stopat până la obţinerea avizului de la Poliţia Rutieră
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.