0:00

CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ se duelează astăzi, 7 iunie, cu Foresta Suceava, pentru un loc în Liga a II-a. Manşa a doua a barajului de promovare are loc pe stadionul municipal din Piatra-Neamţ, cu începere de la ora 17:30. Partida tur, disputată pe 3 iunie, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

BARAJ L2 CSM Ceahlăul se duelează cu Foresta pentru un loc în Liga a II-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCSMC anunţă că se va permite accesul publicului şi la Tribuna a II-a, având în vedere importanţa partidei. “Tribuna 2 va fi TRIBUNA FAMILIEI și le transmitem tuturor celor care vor să vină la stadion cu copii că acolo va fi accesul gratuit pentru cei de până la 14 ani împliniți, cei mai mari fiind nevoiți să prezinte la intrare carnetul de note”, precizează gruparea nemţeană.

BARAJ L2 CSM Ceahlăul se duelează cu Foresta pentru un loc în Liga a II-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVor fi organizate trei puncte de vânzare a biletelor pentru acest meci:

  • La POARTA 1 pentru TRIBUNA VIP – Preț 30 lei (acces copii doar cu bilet achitat)
  • La POARTA 8 pentru TRIBUNA 1 – Sector A și Peluză – Preț 20 lei
  • LA POARTA 4 pentru TRIBUNA 2 – Preț 20 lei + acces gratuit pentru copiii de până la 14 ani împliniți.

Galeria echipei oaspete va putea intra în stadion pe la Poarta 2 și va avea acces la Tribuna 1, Sector C. Biletele se pot achiziţiona în ziua meciului, de la ora 13:00, iar accesul în stadion va fi permis de la ora 16:00. Meciul va fi transmis în direct pe platforma FRF TV. Programul complet al meciurilor de baraj, furnizat de FRF:

BARAJ L2 CSM Ceahlăul se duelează cu Foresta pentru un loc în Liga a II-a, ZCH NEWS - sursa ta de informații(ZCH NEWS)

Articolul precedentAccident pe trecerea pentru pietoni
Articolul următorNou ordin privind încheierea anului școlar, în a 10-a zi de grevă a profesorilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.