bacalaureat 2015 02 fituicaAstăzi, 26 august, în cadrul bacalaureatului de toamnă, s-a desfăşurat proba scrisă obligatorie a profilului, disciplinele de examen fiind matematică sau istorie. Examenele au fost marcate, din nou, de eliminarea unor candidaţi suspectaţi de tentativă de fraudă în Iaşi (3 cazuri) şi Suceava (un caz).

“Dintre cei 1.057 candidaţi înscrişi (869 înscrişi la matematică şi 188 la istorie), au absentat 297 candidaţi (53 au fost absenţi la istorie şi 244 la matematică). Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, fiind surprins în timpul probei cu telefon şi căşti asupra lui. Candidatul a susţinut examenul la Colegiul Naţional Dragoş Vodă Câmpulung Moldovenesc, fiind absolvent al Liceului Teoretic Ion Luca Vatra Dornei, promoţia 2015”, se precizează în comunicatul semnat de prof. Gheorghe Lazăr, inspector şcolar general al ISJ Suceava.

“Astăzi, 26 august, 93 de candidaţi au susţinut proba la Istorie şi 679 la Matematică. Candidaţi înscrişi – 985; Absenţi – 210; Eliminaţi – 3. Pentru proba Ed), vineri, 28 august, sunt înscrişi 1.211 candidaţi, la 10 discipline”, se menţionează în comunicatul de presă semnat de prof. Sabina Maria Manea, inspector scolar pentru limbi moderne, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAstra Asigurări în faliment! Probleme pentru 4,6 milioane de asiguraţi?
Articolul următorOAMENII TIMPULUI, lansare la Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.