OT2015 (1)Miercuri, 26 august, a avut loc lansarea Campaniei OAMENII TIMPULUI în județul Vaslui. Evenimentul a avut în Sala de ședințe Sala de ședințe „Ștefan cel Mare” a Palatului Administrativ al județului Vaslui. Alături de reprezentanții mass-media, la eveniment au participat ambii vicepreședinți ai Consiliului Județean Vaslui, dnii. Vasile Mihalachi și Corneliu Bichineț, dl. Valeriu Caragață, Administrator public al Județului Vaslui, precum și directori și funcționari din cadrul instituției amintite. Cei prezenți au apreciat Campania OAMENII TIMPULUI și au promis că se vor implica activ pentru o bună desfășurare a proiectului.

Mă bucur că prin acest proiect puneți în valoare personalitățile din această Regiune de Nord-Est, mai ales în această zonă a Vasluiului, ce pare a fi uitată de către cei care conduc, de la București. Este un lucru mare, pe care nu l-a făcut nimeni până acum în această zonă a Moldovei. Ceea ce faceți dumneavostră este de bun augur, e un lucru extraordinar de frumos. Cu siguranță vom găsi acele personalități ale județului, personalități ale timpului. Mă bucur că ați extins Campania și peste Prut, și în Cernăuți, pentru că și acolo sunt foarte mulți oameni valoroși, a declarat dl. Vasile Mihalachi.

Din partea organizatorilor, prof. univ. dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei TIMPUL, a prezentat presei proiectul Oamenii Timpului, în timp ce dna. Adriana Nazarciuc, Președintele Asociației Revistei TIMPUL, a făcut referire la importanța acestei campanii.

Atunci când oamenii se simt apreciați, când comunitatea crede în munca lor, valoarea lor sporește. Este de datoria noastră să facem acest lucru, să ne ajutăm, să creștem împreună. Identificarea valorilor de către o comunitate, omologarea acestor valori, reprezintă dovada maturității respectivei comunități”, a afirmat dna. Adriana Nazarciuc.

Detalii, AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentBacalaureat de toamnă: Elevi eliminaţi pentru tentativă de fraudă
Articolul următorCopil nesupravegheat, rănit în accident rutier!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.