0:00

Avocat condamnat la 23 de ani de închisoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn avocat a fost condamnat la mai bine de două decenii de închisoare după ce a fost găsit vinovat că și-ar fi ucis iubita. Victima ar fi fost aruncată de la etajul 6, iar la momentul agresiunii femeia era însărcinată. „Condamnă pe inculpatul FELECANU SEBASTIAN, (…), cetățean român, divorțat, de profesie avocat, fără antecedente penale, arestat la domiciliu, pentru săvârșirea, în data de 19.06.2021, a unei infracțiuni de „omor calificat asupra unui membru de familie”, prevăzută de art. 188 al.1– art. 189 al. 1 lit. g Cod penal, raportat la art. 199 al. 1 Cod penal, la pedeapsa principală de 23 (douăzeci și trei) de ani închisoare”, conform Curții de apel Iași.

Prin aceeași sentință apărătorul a fost obligat să achite familiei victimei daune care totalizează 210.000 euro. El este dator cu 80.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Decizia Curții de Apel Iași nu este definitivă. Fapta a avut loc în zorii zilei de 19 iunie 2021, în jurul orei 04:00. Bărbatul și iubita lui, și ea avocat de profesie, s-ar fi întors de la o petrecere, s-au certat, apoi tânăra a căzut de la etajul 6 al uni bloc din Iași. A fost solicitat ajutor prin numărul unic de urgență 112 dar femeia nu a mai putut fi salvată. Inițial nu s-a putut stabili dacă a fost vorba de accident sau crimă. După aproximativ un an cercetările au stabilit că nu a fost sinucidere ci femeia a fost aruncată de la etaj. Se pare că la acel moment era în stare de inconștiență. A fost momentul în care suspectul a fost reținut, ulterior fiind arestat, preventiv, apoi plasat în arest la domiciliu.

(G.S.)

Articolul precedentTeatrul Tineretului anunță spectacole captivante pentru acest weekend
Articolul următorRomânia înfruntă Belgia la Campionatul European de Fotbal. O victorie îi califică pe tricolori în optimi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.