0:00

Teatrul Tineretului anunță spectacole captivante pentru acest weekend, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTeatrul Tineretului din Piatra Neamț organizează sâmbătă, 22 iunie, de la orele 11:00 și 19:00, un spectacol teatral deosebit și amuzant, dedicat atât celor mici cât și celor mai mari.

„OAU de Fără Zahăr”, este un spectacol prezentat în aer liber ce creează ocazia unui dialog între generații.

Regizat de Bobo Burlăcianu și Cosmin Panaite, cu versuri scrise de Bobi Dumitraș (inspirate din textul Antoanetei Zaharia, „Scriitorul și mașina de scris”), muzica de Bobo Burlăcianu și Paul-Ovidiu Cosovanu, și scenografia realizată de Réka Oláh, spectacolul promite să fie o experiență memorabilă.

Mișcarea scenică este coordonată de Andreea Belu, iar pe scenă vor urca talentații actori: Paul-Ovidiu Cosovanu, Nora Covali, Andrei Merchea-Zapotoțki, Dragoș Ionescu, Rareș Pîrlog, Corina Grigoraș, Emanuel Becheru, Iulia-Paula Niculescu, Maria Hibovski, Gina Gulai, Cătălina Eșanu, Loredana Grigoriu și Cătălina Bălălău.

Duminică, 23 iunie, alt spectacol deosebit va avea loc în Sala Mare, începând cu ora 19:00. Regizat de Christian Benedetti, „Pescărușul” de A.P. Cehov va aduce pe scenă o interpretare captivantă a uneia dintre cele mai cunoscute piese de teatru din literatura rusă.

Biletele pentru ambele spectacole pot fi achiziționate online (https://www.bilete.ro/oau/) sau de la Agenția teatrală.

Denisa POPA

Articolul precedentGrădina cu ii, ediția a VI-a, la Muzeul de Etnografie Piatra-Neamț
Articolul următorAvocat condamnat la 23 de ani de închisoare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.