O avarie a unei conducte de distribuție a apei potabile a lăsat cartierul Țărăncuța din Piatra Neamț, fără apă. Apa Serv promite remedierea avariei și reluarea furnizării apei la ora 15.00.

Pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 23.01.2019 in intervalul orar 09:30-15:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamţ, str. Argeş,Timiş, Someş, Tărăncuţa, Soarelui, Cârloman, Florilor. Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu”, spun cei de la Apa Serv Neamț.

De asemenea, avaria de ieri, 22 ianuarie, de pe strada Dărmănești, nu a fost remediată încă. Tot Apa Serv anunță că va relua furnizarea apei astăzi, la ora 16.00.

Pentru remedierea unei avarii apărute la reţeaua de distribuţie a apei potabile, Apa Serv este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile, astăzi, 23.01.2019 in intervalul orar 09:30-16:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din municipiul Piatra Neamt, str. Darmanesti, blocurile K7, K8, K9, K10 . Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei www.apaserv.eu”.