pietricica turism

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Săbăoani, a fost extras de pompieri dintr-o fântână adâncă de 20 de metri, în care a căzut în seara de 22 ianuarie. Cel care a dat alarma a fost fratele lui mai mare. Acesta știa că mezinul s-a dus după o găleată cu apă și, când a văzut că nu se mai întoarce în casă, a ieșit să vadă ce s-a întâmplat.

Din cercetările făcute la fața locului a rezultat că tânărul de 20 de ani se afla sub influența alcoolului, a vrut să scoată o găleată cu apă, a alunecat pe gheața din jurul fântânii și a căzut înăuntru”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al IPJ Neamț. ”A fost scos de echipajele ISU Neamț și predat personalului de pe ambulanță, care a stabilit că a fost rănit ușor la un deget”.

Conform declarației purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, intervenția pompierilor a fost dificilă, pentru că fântâna are pereții zidiți doar la suprafață, iar în rest sunt din pământ, existând riscul de surpare în timpul operațiunilor de extragere a tânărului.

C.M.