accident-cordun-4Autorul accidentului petrecut în dimineaţa de 15 noiembrie, în curtea fostului CAP din comună, a fost prins şi arestat vineri, 18 noiembrie.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 3862/P/2016 şi, în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului Nechita Ionuţ Narcis, reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Neamţ, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor concurente de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. 335 alin. 1 din noul Cod penal (NCP), şi părăsirea locului accidentului, prevăzută de art. 338 alin. 1 NCP, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 NCP, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 noiembrie 2016 şi până la data de 17 decembrie 2016”.

Ionuţ Narcis Nechita are 32 de ani şi este din Roman, oraşul în care, de altfel, a fost prins de poliţiştii care-l căutau. În dimineaţa de 15 noiembrie, el s-a urcat la volan, şi-a luat soţia şi copilul, şi a plecat spre Cordun, unde şi-a găsit să facă drifturi în curtea CAP-ului. A pierdut controlul volanului şi a lovit doi bărbaţi, care se aflau în curte, pe unul dintre ei rănindu-l grav. A dispărut imediat de la locul accidentului, martorii spunând că părea băut, lucru care nu s-a mai putut stabili, pentru că a fost prins după trei zile. În orice caz, tânărul nu avea permis şi s-a dovedit iresponsabil atât faţă de propria-i familie, cât şi faţă de oamenii pe care i-a accidentat şi nu s-a gândit o clipă să-i ajute. (C.M.)

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț se spală pe mâini de 8.258 lei
Articolul următorPoliţia în căutare de substanţe periculoase în Neamţ şi alte 19 judeţe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.