0:00

Reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Neamț nu se mai descurcă cu cota de carburant. Un proiect de hotărâre ce se află pe ordinea de zi a ședinței din această lună prevede creșterea cotelor de carburanți pentru două dintre autoturismele instituției.

Este vorba despre autoturismul înmatriculat NT 01 WNT, pentru care se cere aprobarea cotei de carburant de 1.100 litri pe lună și despre autovehicolul înmatriculat NT 05 CJN, pentru care se cere aprobarea suplimentării cotei de carburant cu 200 de litri pe lună.

Autoritățile județene vor mai mult carburant pentru deplasări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCompartimentele de specialitate din cadrul CJ Neamț au și o motivație pentru solicitarea suplimentării cotelor de carburant: „în perioada următoare va începe implementarea unor proiecte a căror contracte de finanțare au fost semnate la sfârșitul anului 2017. Aceste proiecte sunt finanțate prin PNDL și din fonduri externe nerambursabile și vizează infrastructura rutieră, modernizare și reabilitare muzee, case memoriale, unități sanitare, proiecte ce necesită vizita la fața locului pentru demararea și supravegherea lucrărilor în toate zonele județului Neamț”, se precizează în expunerea de motive.

De asemenea, se menţionează și faptul că solicitarea de majorare a cotei de carburant pentru mașina NT 05 CJN are la bază deplasarea în teren pentru obținerea de avize, acorduri și autorizații și verificarea lucrărilor de întreținere și investiții din județ. (E.C.)

Articolul precedentSporuri mărite la Spitalul Județean Neamț
Articolul următorLocuințele de serviciu pe ordinea de zi a ședinței CJ Neamț din iunie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.