Bine-cunoscuta marcă germană premium se prezintă în fața iubitorilor de mașini din Piatra-Neamț cu ocazia Salonului Auto din acest weekend.

De vineri până duminică (11-13 iunie), dealerul auto Cybernet Autocenter participă la Salonul organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț cu toate mărcile din portofoliu, inclusiv Audi. Pasionații le pot vedea și conduce în parcarea Galeriilor Comerciale Olimp (zona Kaufland).

Progres prin tehnologie

Accelerație, motor turat și libertatea de a avea control: aceasta este experiența Audi.

Atunci când vrei să simți cu adevărat puterea unui automobil al cărei performanțe se regăsesc în fiecare detaliu de proiectare, un test drive este cea mai bună alegere. Din momentul în care ai decis ca Audi să îți fie partener de drum, vei rămâne impresionat de confortul unic, performanțele de excepție și de siguranța pe care o stăpânești de fiecare dată când conduci un Audi.

Viitorul este o chestiune de atitudine: unii văd ceea ce este, Audi vede mai departe. Astfel, întreaga forță a mărcii este pusă în slujba scopului de a da o formă viitorului. Formele, materialele și tehnologiile determină caracterul fiecărui automobil Audi, și fiecare model este, prin design, viziune și caracter, o operă de artă inginerească.

Tehnologia legendară quattro înseamnă mai multă siguranță pentru pasageri și experiențe dinamice pentru șoferi.

Modelele Audi impresionează cu accelerația spontană și dinamică, dar și cu manevrabilitatea agilă. Aceste performanțe se datorează tracțiunii quattro variabilă, ce permite distribuirea forțelor de tracțiune individualizat pe fiecare roată. În plus, Audi drive select permite setarea caracteristicilor dorite pentru automobil, prin alegerea modului de mers preferat, dintre diferitele moduri disponibile: uneori confortabil, alteori dinamic, data viitoare automatizat sau chiar setezi fiecare detaliu după bunul plac.

Ce modele poți testa la Salonul Auto Piatra-Neamț?

Cele mai căutate modele Audi vor fi disponibile la Salonul Auto,” ne spune Remus Mihalcea, directorul de vânzări pentru marca Audi de la Cybernet Autocenter. „Aducem modelele noi, din gamele Q și A. Vedeta incontestabilă este Audi e-tron, SUV-ul electric, dar doritorii vor putea testa și versiunile cele mai noi ale modelelor Q3, Q5, A3 sau A8.

Audi e-tron: Forma viitorului
Mobilitatea electrică nu a fost nicicând mai fascinantă. Cu o putere de până la 300 kw (408 CP) și o autonomie de până la 446 km, primul SUV pur electric al mărcii este însoțitorul sportiv, sigur și fiabil în cotidian, fiind pregătit deja pentru o nouă eră.

Audi A8: Design de lux
Cu designul său spectaculos, cu tehnologiile sale avansate și inteligente pentru asistența șoferului, precum și pentru iluminare, A8 este o limuzină de lux cu alură atractivă și cu un nivel foarte ridicat de siguranță.

Noul Audi Q5: Un SUV la superlativ
Noul Audi Q5 este sinteza ideală dintre sportivitatea specifică modelelor Audi Avant și caracterul util în viața de zi cu zi. Noul limbaj sportiv de design fascinează încă de la prima vedere, iar performanțele dinamice susținute de tracțiunea integrală quattro vă vor bucura în fiecare călătorie – din nou și din nou!

Save the date: Salonul Auto Piatra-Neamț are loc între 11-13 iunie 2021 în parcarea Galeriilor Comerciale Olimp (zona Kaufland).

Articolul precedentA venit vara, se redeschide Aqua Park Blue Eden!
Articolul următorPrimăria Piatra-Neamț: Finanțări nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.