Primăria Piatra-Neamț: Finanțări nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Piatra-Neamț a dat startul concursului de proiecte din fonduri nerambursabile, sesiunea august-decembrie 2021. Ca în fiecare an, Municipiul Piatra-Neamț susține ONG-urile prin alocarea de fonduri nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local, în baza Legii 350/2005.

În acest an se va organiza o singură sesiune de finanțare, pentru perioada august-decembrie 2021, ultima zi pentru depunerea propunerilor de proiecte fiind 07.07.2021. Categoriile de proiecte pentru care se acordă finanțare sunt pentru activități din domeniile de aplicare sunt: acțiunile comunității și activități sportive de utilitate publică. Pentru fiecare din aceste domenii este alocată de la bugetul local suma de 240.000 lei.

Acordarea finanțărilor se va face din acest an pe baza unui nou regulament (Ghidul Solicitantului), aprobat prin HCL151/27.06.2021, cu noi formulare pentru proiect și criterii de acordare a finanțării, regulament ce se regăsește pe site-ul instituției și poate fi accesat aici.

Ne dorim ca proiectele pe care le vom susține financiar să aducă plus valoare orașului, să propună activități inedite care să aibă un impact important pentru comunitatea locală. Așteptăm cât mai multe propuneri, asigurând totodată de întreaga noastră disponibilitate pentru colaborare și sprijin a declarat primarul Andrei Carabelea.

Reamintim faptul că poate beneficia de finanțări nerambursabile acordate în baza Legii 350/2005 orice persoană juridică  fără scop patrimonial care desfășoară activități nonprofit, în condițiile legii și dorește să sprijine realizarea unor obiective de interes local. Mai multe detalii privind depunerea proiectelor se regăsesc pe site-ul instituției: https://www.primariapn.ro/documents/10179/4869821/detalii_anuntpn_L_350_2021.pdf

Articolul precedentAudi Driving Experience la Salonul Auto Piatra-Neamț
Articolul următorRafinament scandinav în Piatra-Neamț: Cybernet Autocenter te invită la test drive cu Volvo!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.