Zilele toride de vară se apropie şi cel mai bun remediu pentru a te răcori este o baie bună, în condiţii de siguranţă, într-un bazin acoperit, este la Aqua Park Blue Eden în Alexandru cel Bun. Este locul în care relaxarea şi mişcarea se împletesc cu distracţia şi voia bună. Aşteptată cu nerăbdare, redeschiderea va avea loc sâmbătă, 12 iunie, complexul balnear va fi deschis, zilnic, între orele 10,00 – 21,00.

O construcţie modernă ce cuprinde două bazine de tratament cu apă de la Sovata şi Bălțătești, doua jacuzzi, o salină, o saună umedă turcească, două saune uscate, una la 40-60 grade şi cealaltă la 60-80 grade, trei tobogane pentru adulţi şi copii cu un bazin de aterizare de 8×24 m, cu adâncimea de 1,3 m, două bazine cu apă sărată pentru tratamente balneare, un bazin de înot de 450 mp, prevăzut cu bar, cabinete medicale, restaurant, cât şi alte servicii pentru turişti. Pentru cei mici şi cei mari, cea mai mare atracţie o constituie toboganele: Anaconda deschis, cu o înălțime de 7,5 m, înclinație de 11,8% și 65 m lungime; Anaconda, închis, tip spirală, cu cronometru, înclinație 10,8%,7,5 m înălțimeși 67 m lungime; tobogan deschis Kamikaze, înclinație 47,6%, 4,7 m înălțime și lungime de 10 m şi toboganul Family, înclinație de 3,5 %, lungime de 8 m și lățime de 2,8m.

Special pentru copii aici există un bazin tip ciupercă, cu o adâncime de 0,45 m, în suprafaţă de 35 mp. Pentru părinţiilor, bazinul are 450 mp, cu adâncimea de 1,3 m, prevăzut cu pături în apă, cu jeturi de aer, bar, Jacuzzi și zonă prevăzută cu valuri și splitere de apă pentru hidromasaj.

Cei care încă nu au învăţat să înoate se pot înscrie la cursurile ce au loca ici, la Aqua Park, îmbinând astfel plăcutul cu utilul.

Toată lumea la distracţie, în Aqua Park Blue Eden!

Articolul precedentDin 14 iunie: Cazierul Judiciar se mută la Mall Forum Center
Articolul următorAudi Driving Experience la Salonul Auto Piatra-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.