Au fost prinșii hoții care au furat 88.000 de lei din sediul PNL, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrei din cei 4 indivizi care au spart sediul PNL Neamț, în noaptea de 26 spre 27 august, au fost prinși și reținuți de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț. Investigațiile polițiștilor au inclus 3 percheziții domiciliare, efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat un autoturism, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Totodată, au fost puse în aplicare mandatele de aducere emise pe numele persoanelor bănuite, două fiind depistate în municipiului Piatra Neamț, iar cea de-a treia în municipiul Roman. Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26/27 august a.c., un bărbat de 39 de ani, din Roman, împreună cu o altă persoană, ar fi pătruns prin efracție în sediul unui partid politic din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras 88.000 de lei, precum și alte bunuri, beneficiind de sprijinul celorlalte două persoane de 33, respectiv 45 de ani, din Tîrgu-Neamț, care ar fi supravegheat zona comiterii faptei”.

Cei trei indivizi au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării celei de-a patra persoane și documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

Acțiunea s-a desfăcșurat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Poliției Române. În activități au fost angrenați  polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, precum și jandarmi.

C.M.

 

Articolul precedentVânători-Neamţ: Adriana Petrariu a preluat oficial cel de-al şaselea mandat de primar
Articolul următorMeteorologii prognozează precipitaţii mixte pentru finalul lunii octombrie