Vânători-Neamţ: Adriana Petrariu a preluat oficial cel de-al şaselea mandat de primar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJoi, 29 octombrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local a comunei Vânători-Neamţ a avut loc ceremonia de investire a primarului Adriana Petrariu, aflată la cel de-alşaselea mandat consecutiv. În aceeași ședință au depus jurământul și noii consilieri locali.

Subprefectul Doru Ungureanu a oficiat ceremonia, alături de secretarul comunei. După ceremonia de constituire a consiliului local a urmat depunerea jurământului de către fiecare ales local.

Vânători-Neamţ: Adriana Petrariu a preluat oficial cel de-al şaselea mandat de primar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSincer vă spun că am emoţii. Nu pot decât să mulţumesc bunului Dumnezeu că am ajuns împreună cu d-stră în această zi frumoasă de toamnă. Mulţumesc domnului subprefect pentru prezenţă! Daţi-mi voie să vă felicit şi pe d-stră pe fiecare în parte. Avem o echipă formată din tineri dar şi din consilieri cu experienţă. După perioada de propagandă din campania electorală e timpul să trecem şi la muncă şi mă bazez pe buna d-stră credinţă, că veţi pune toate forţele în interesul şi binele acestei localităţi. Sperăm să ducem la bun sfârşit toate proiectele pe care împreună le.am pus în programul de la alegeri şi împreună să reuşim să aduceam acea plus valoare pe care ne-o dorim pentru comuna noastră. Mizăm pe sprijinul d-stră, al prefecturii şi consiliului judeţean. Vă doresc din tot sufletul tot ceea ce-i mai bun!”, a transmis primarul Adriana Petrariu.

„Vă felicit pentru faptul că aţi reuşit să obţineţi cu toţii aceste mandate de aleşi locali şi vreau să scot în evidenţă faptul că aveţi un consiliu local tânăr comparativ cu celelalte consilii pe care le-am investit în aceste zile. În schimb staţi prost la capitolul doamne. Vă doresc mult succes! Să nu uitaţi că aţi jurat cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie că veţi munci în interesul comunităţii din Vânători”, a declarat şi subprefectul Nicolae Doru Ungureanu.

C.T. STURZU

Articolul precedent8 decese în ultimele două zile în Spitalul Județean Piatra-Neamț
Articolul următorAu fost prinșii hoții care au furat 88.000 de lei din sediul PNL
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.