Aţi auzit de Polirom?

Ei bine, Polirom este un pui de bufniţă salvat, în urmă cu câteva zile, de agentul de poliţie Cătălin Ghimpu, de la Postul de poliţie Leţcani (Iaşi).

FOTO:

„Colegul nostru a început misiunea de patrulare, între comunele de pe raza de competenţă, fără să gândească o clipă că, la finalul zilei, se va întoarce acasă cu un prieten necuvântător. În jurul orei 14:00, într-o clădire dezafectată, a zărit la fereastră un pui de bufniţă captiv, care încerca disperat să găsească o ieşire. Imediat, a oprit maşina, a intrat în clădire şi a luat micuţul în maşină, unde i-a acordat primul ajutor. Simpaticul Polirom a acceptat imediat ajutorul colegului nostru, care l-a dus la veterinar, iar apoi l-a găzduit în casa sa”, se menţionează în comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

VIDEO:

Bufniţele sunt specii protejate prin lege. Imediat ce micuţul va prinde suficientă forţă, va fi eliberat în mediul natural.

„Reamintim că agentul de poliţie Cătălin Ghimpu este unul dintre poliţiştii integri cu care ne mândrim. Anul acesta, el a refuzat doi cetăţeni, care au încercat să scape de aplicarea legii rutiere, oferindu-i bani”, se mai precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCapturi „lemnoase” ale Poliţiei Neamţ
Articolul următorDNA: Păcăleală nereuşită la Oficiul pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.