0:00

Atenţie şoferi! Transport agabaritic pe traseul Săvineşti – Rafinăria Brazi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 9 mai, de la firma Comes din Săvineşti pleacă spre Rafinăria Brazi un utilaj ce va fi transportat în condiţii speciale datorită depăşirii gabaritului şi a lăţimii vechicului de transport. Şoferii care vor intersecta acest traseu trebuie să circule cu prudenţă şi cu viteză redusă.

„În perioada 09.05.2023 – 12.05.2023 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Săvinești – DN15 – DN2G – DN11 – DN2T – DN2 – Buzău – DN2 – Urziceni – DN1D Albești-Paleologu – DN1B –DN1A – DN1 – Rafinăria Brazi.

Vehiculul transportă un utilaj.

Lățimea maximă a vehiculului este 5 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Angela Croitoru

Articolul precedentIȘJ Neamț a publicat broșura de admitere la liceu (document)
Articolul următorUn club din Tazlău vrea Sala Polivalentă pentru o competiție de arte marțiale pe 20 mai
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.