0:00

Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Piatra-Neamț din 11 mai se referă la o cerere mai puțin obișnuită: un club de arte marțiale, ”Amprente Moldave Tazlău”, cere încheierea unui parteneriat pentru o competiție aflată la prima ediție. Este vorba despre ”Cupa Amprente Moldave Tazlău”, care ar urma să se desfășoare în ziua de 20 mai.

În cererea adresată primăriei, președintele asociației, Adriana Boboc justifică dorința de colaborare prin faptul că la competiție vor participa peste 200 de sportivi din ţară şi din Republica Moldova, aceştia fiind însoţiţi de antrenori, arbitri, părinţi și că timp de două nopți aceștia se vor caza la Piatra-Neamț. Proiectul de hotărâre înaintat de primarul Andrei Carabelea propune consilierilor încheierea acordului de parteneriat, sala urmând să fie pusă la dispoziție în mod gratuit, iar asociația are de achitat doar utilitățile.

Petrina Elena Galu

Articolul precedentAtenţie şoferi! Transport agabaritic pe traseul Săvineşti – Rafinăria Brazi
Articolul următorAsociația Ținutul Răzeșilor anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M3/6A – Investiții în activități economice neagricole pentru diversificarea economiei teritoriului GAL