Atenție la mormintele din asfalt, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Odată cu sosirea primăverii, străzile din Piatra Neamț oferă un peisaj înfloritor, care abundă în gropi de tot felul. În funcție de înălțime, rază și, cel mai important, adâncime. Este și cazul unei gropi care poate accidenta, deopotrivă, pietonii și mașinile care trec pe-acolo, deoarece excavația din asfalt se află chiar pe o trecere pentru pietoni. Avantajul, pentru cazurile mai grave, este că în apropierea gropii se află două biserici. Ghinionul celor care rămân în viață este că dacă nu au asigurare de sănătate sau pentru mașină, riscă să se chinuie indiferent că și-au făcut cruce sau nu. În ambele cazuri, un singur lucru e sigur… Groapa! (M. TEODOROF)

Articolul precedentInterviu cu Marian Bondrea, fostul antrenor al FC Ceahlăul
Articolul următorPoștașii pregătesc de proteste de stradă

2 COMENTARII

  1. Dar „cimitirul” de pe varianta, pe str. Fermelor, l-a vazut cineva? Ieri, dis de dimineata, la ora cu trafic maxim (de pe la 8, cam asa), o echipa de muncitori, plus utilaje, plus una bucata politist local, isi faceau treaba. Treaba mare, frate! Nicio avertizare, nici o bariera, NIMIC! Asa ca si pe un sens si pe altul, se statea la coada. Aceste lucrari, si asa tardive, nu se pot efectua noaptea? Chiar trebuie sa vedem ce bine lucreaza, cu cap, mai ales, doreii platiti din banii publicului spectator?

  2. SA LUCREZE NOAPTEA !? TI E RAU , ei stiu doar sa decoperteze ,sa faca ditamai crevasa in asfalt si cam ATAT ! PE acolo sa vrei sa ocolesti nu ai cum , TU SPUI ceva de un politist local ,nu se vedea nici unul ieri pe la 18 00 , ceea ce e curios este cum de se fac aceste decopertari,care sunt un obstacol in drum sau pe suprafata de rulare . NU si a spart nimeni pana acum ,vreo perna de aer ,ori rupt un arc la vreun camion ,tir ceva , daca mi s ar inimpla ma jur ca acolo l as lasa ,VENITI factori de decizie sa reparati voi !

Comments are closed.