ACTUALIZARE Atenţie! Hoţul e liber, dar sub control judiciar!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Procurorul de caz a apreciat că poate lua o măsură preventivă mai blândă împotriva lui Ionuţ Eduard Frunză şi nu l-a dus la arestare, ci l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Tânărul are o serie de interdicţii şi obligaţia de a merge săptămânal la poliţie să dea cu subsemnatul, dar în rest e liber. Încă. (C. MIRCEA)

******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un tânăr din Târgu Neamţ, care s-a aciuat de câteva luni pe la nişte prietene de-ale lui din cartierul Văleni, din Piatra-Neamţ, a fost reţinut de poliţişti, pentru comiterea mai multor furturi. De altfel, Ionuţ Eduard Frunză (23 de ani) este cunoscut deja prin oraş, iar cineva l-a fotografiat din maşină, când se afla pe stradă împreună cu prietenele sale şi se prefăcea că fură din geanta uneia dintre ele, şi a postat fotografia pe Facebook, alături de un mesaj de avertizare. Din luna august a anului trecut şi până acum, Frunză a comis cel puţin 12 furturi, majoritatea din genţi şi din buzunare, profitând de aglomeraţia din centrele comerciale – una din metodele folosite şi de celebrul Orlando. Problema este că unii din oamenii păgubiţi şi-au retras plângerile imediat ce poliţiştii le-au recuperat portofelele şi, conform legii, automat a intervenit împăcarea părţilor. Totuşi, acum individul este cercetat pentru 5 fapte, în cazul cărora părţile vătămate n-au renunţat la reclamaţii. Din prejudiciul în valoare de 4.150 de lei, poliţiştii au reuşit să recupereze 60%. Astăzi, 22 ianuarie, Ionuţ Eduard Frunză va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă. El este cercetat pentru furt calificat şi distrugere (a stricat sistemul de alarmă de la un magazin ca să poată fura un laptop). Rămâne de văzut dacă procurorul de caz va lua în calcul pericolul public pe care-l reprezintă tânărul şi-l va trimite în faţa instanţei. Prietenele lui Frunză sunt cercetate pentru acelaşi gen de fapte, dar în stare de libertate. (C. MIRCEA; FOTO: Facebook)

Articolul precedentDNA: Primar, viceprimar şi şef de Ocol Silvic, reţinuţi 24 de ore
Articolul următorExamene de limbă franceză (DELF), pentru elevi, la „Petru Rareş”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. daca vreti sa le trasmiteti celor de la politie urmatorul mesaj. -Pe aceasta strada sau intamplat multe furturi. Acum vreo 1 an de zile, am facut reclamatie , si pentru cateva zile au pus o patrula de 2 jandarmi. Din pacate, acei tigani, ii vedeau pe politisti , intoarceau capetele si tineau mainile in buzunare. (pentru moment).Dupa ce treceau de ei, isi continuau furturile.

    In zona Piata mare ,un tigan impreuna cu cateva tiganci, urmareau atent locurile unde oamenii isi tineau portofelele, iar dupa ce le culegeau, luau microbuzul si dispareau din zona.De unde stiu?

    I-am vazut, cu ochii mei, cand eram la cumparaturi, si surpriza peste 10 minute, cand am ajuns acasa, ei erau pe banca in alta zona , numarand sau schimband banii furati.

    E plin orasul de hoti, tigani,cersetori,prostituate si scuzati-mi expresia de RAHAT DE CAINE.

  2. astia, se mai bagau in oameni la statia de troleibuz de la ciresica, ca sa vada de unde mai pot lua cate ceva.

Comments are closed.