Atentat sângeros, septuagenar încarcerat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 72 de ani, din Roznov, a fost la un pas să-și ucidă fiul, motiv pentru care a fost arestat preventiv. Agresiunea a avut loc în acest week-end la locuința comună a agresorului și a victimei de 45 de ani. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, dar și a tensiunilor mai vechi.

Chiar dacă fiul este mai tânăr și mai în putere, tatăl a apucat un cuțit și i-a aplicat o lovitură în zona toracică. Victima a ajuns în spital, iar medicii au apreciat că a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale. Viața fiului nu a fost pusă în pericol, însă având în vedere zona vizată, dar și atitudine agresorului, procurorul de caz a luat decizia de a-l prezenta în față judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul CG. În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 203 alin. 3 Cod procedură penală, art. 202 Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.11.2022 şi până la data de 11.12.2022, inclusiv, a inculpatului CG, cu adresa pentru comunicarea actelor de procedură în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Covasna, cercetat în dosarul penal nr. 1321/P/2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, în forma violenţei în familie”, au decis magistrații Tribunalului Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentLemn cu probleme, amenzi de 14.400 lei
Articolul următorRabla electrocasnice II până pe 23 decembrie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.