site ipj neamtSite-ul Poliţiei Române şi toate cele ale inspectoratelor judeţene afişează, astăzi, 7 octombrie, acelaşi mesaj, legat de confidenţialitate:

„Conexiunea nu este privată. Atacatorii pot încerca să vă fure informaţiile (de exemplu parolele, mesajele sau informaţiile despre cardurile de credit)”.

Cine merge mai departe, cu un click, descoperă alt mesaj de avertizare:

„Acest server nu a putut dovedi că este politiaromana.ro certificatul său de securitate a expirat acum 1 (de) zile. Cauza poate fi o configurare greşită sau interceptarea conexiunii de către un atacator. În prezent, ora computerului este setată miercuri, 7 octombrie 2015. Este corect?Dacă nu este, corectează ora sistemului şi reîmprospătează această pagină”.

Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, a declarat că încă de ieri site-ul Poliţiei Neamţ a avut probleme: „Cred că este vorba despre o problemă tehnică, voi discuta la Bucureşti”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentCaz sensibil: copil de 8 ani susţine că a fost violat de altul de 10 ani! Declaraţii contradictorii ale autorităţilor!
Articolul următorInstitutul de Psihiatrie Socola are manager cu patalama și obiectiv
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.