socola 03 Gabriel Oprisanu, managerul
dr. Gabriel OPRIŞANU

Postul de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași a fost câștigat, prin concurs, de dr. Gabriel Oprișanu.

În perioada 5- 7 octombrie 2015 a avut loc concursul pentru ocuparea postului de manager la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași.

Concursul a constat într-o probă scrisă, un test grilă de verificarea cunoștințelor, cu durată de două ore, cu caracter eliminatoriu, din întrebările afișate pe site-ul Școlii Naționale de Sănătate Publică și Management Sanitar București şi o probă privind susținerea proiectului de management, se precizează într-un comunicat remis de Institutul Socola.

La concurs s-a înscris un singur candidat, în persoana dr. Gabriel Oprișanu care a obținut la proba scrisă nota 9.80, iar la susținerea proiectului de management nota 9.75. Principalul obiectiv al noului manager este obţinerea acreditării.

Ocuparea funcției de manager la un spital de asemenea anvergură este o mare provocare, dar și o mare responsabilitate. Apropierea celui mai mare examen pe care Institutul îl va avea în scurt timp și anume procesul de acreditare implică o mare responsabilitate atât pentru echipa de management, cât şi pentru personalul unităţii. Rigoarea, controlul și coordonarea sunt principalele cerințe a unui management performant, iar singura mea solicitare către angajați este cea de a-și îndeplini sarcinile de serviciu prevăzute în fișa postului. Îndeplinirea condiţiilor de acreditare este un proces pentru care este nevoie de implicarea totală a personalului Institutului care reprezintă cea mai importantă resursă a unităţii. Avem un plan de management care, odată implementat, va consolida rolul pe care Socola îl are deja în psihiatria românească”, a declarat dr. Gabriel Oprişanu,noul managerul Institutului de Psihiatrie „Socola”. (M. TEODOROF)

Articolul precedentAtac la site-urile Poliţiei? Paginile de internet – în pană de certificat de securitate!
Articolul următorCopil dispărut, găsit în timp record!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.