Azi, 11 ianuarie, are loc primul termen din procesul intentat de o asistentă a Spitalului Târgu-Neamț instituției unde este angajată. Litigiul de muncă se află deja pe rolul instanței de judecată, și se pare că totul a pornit de la nemulțumirea asistentei, pe numele său Mariana Zlat, cum că ar fi fost mutată fără nicio explicație de la Compartimentul de Primiri Urgențe, la Secția de Pediatrie.

Legat de acest litigiu ajuns în instanță, managerul spitalului, Florin Apostoae, ne declara cu ceva timp în urmă  că așteaptă hotărârea instanței. „Nu pot să vă declar mai multe acum, pentru că aștept să văd ce spune și instanța. Oricum, este un litigiu de muncă și sunt sigur că decizia instanței ne va fi favorabilă”, a declarat managerul Florin Apostoae.

Asistenta nu a dorit să comenteze nimic pe acest subiect, mărturisindu-ne că nu va ajunge la proces fiind de serviciu. „Nu voi ajunge pentru că sunt la serviciu, dar mă va reprezenta avocatul meu și voi afla ce se va întâmpla la proces”, a precizat Mariana Zlat. (C.T.S.)

Articolul precedentRoman: Rețeaua de apă, o nebuloasă pentru ApaServ
Articolul următorVolei: Una caldă, una rece…

1 COMENTARIU

  1. CINE NU STIUE DE CE A FOST MUTATA ASISTENTA ASTA LA PEDIATRIE SA SE INTERESEZE IN TARGU NEAMT! ASTA TREBUIA MUTATA DEFINITIV (…)NU DOAR LA PEDIATRIE!

Comments are closed.