reclama autocenter

vcm

CSM Agronomia București – VCM-LPS Piatra Neamț, meci programat în campionatul masculine al primei divizii, s-a terminat cu scorul de 2-3, pe seturi: 24-26, 25-21, 25-20, 19- 25 și 13-15 în setul decisiv. Se poate spune că Municipalul a depășit momentul mai puțin favorabil prin care trece în actuala ediție de campionat a Diviziei A1. În etapa a 17-a  tânăra echipă a lui Dan Gavril și Nicu Buruș a reușit o victorie de două puncte, foarte importantă pentru moral, în deplasare la CSM București. Victoria vine după două luni de ”secetă.

Profesorul Dan Gavril

„CSM București ne-a încurcat serios atunci când a servit foarte bine, pentru că preluarea noastră nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Ne bucuram de succes, mai ales că până acum câștigasem seturi, dar nu și puncte, în acest an. Era necesar să gustăm iar din cupa victoriei pentru încrederea băieților“, a declarat profesorul Dan Gavril, antrenorul principal al nemțenilor.

Ultimul succes al echipei pietrene într-un meci oficial s-a consemnat în data de 30 noiembrie 2013, când la Piatra Neamț, municipalul pietrean s-a impus cu scorul de 3-1, în fața celor de la Universitatea Cluj. Următorul meci al VCM-LPS Piatra Neamt va fi miercuri, 12 februarie, de la ora 17, cu Dinamo București, în Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

DIVIZIA A1 – Masculin, ETAPA 17, Rezultate
SCMU Craiova – U Cluj Napoca 3-0
Explorări Baia Mare – Arcada Galaţi 3-1
CSM Bucureţti – VCM-LPS Piatra Neamţ 2-3
Phoenix Şimleu Silvaniei – Unirea Dej 3-2
CSVM Zalău – Tomis Constanţa 0-3

Dinamo Bucureşti a stat.

unic

Derby moldovean neonorat

Fetelor de la Unic-LPS Piatra Neamț nu li s-a amânat meciul cu Știința Bacău până la urmă, deși, iniţial Bacăul acceptase să joace la finele lunii februarie. Doar o zi s-a amânat derby-ul de 25 de ani al Moldovei, până duminică. Pietrencele, antrenate de Ionuț Harbuz și Mihaela Voivod, au jucat fără vlagă și fără motivație, după ce săptămâna trecută jumătate de echipă a acuzat o enterocolită acută, pierzând cu 0-3 (-16, -20, -16), după o oră și un sfert de la primul serviciu. Astfel, fetele antrenate de Ionuț Harbuz și Mihaela Voivod au rămas cu 20 de puncte în clasament, dar “matematica” le mai dă dreptul să mai spere că vor prinde locul 6 la finele sezonului regulat.

Antrenorul Ionut Harbuz

”Bacăul, se știe, este o echipă foarte puternică, cu jucătoare foarte bune. Noi am dat o replică bună. Se putea și mai bună, dar câteva greșeli individuale au dus la acest scor. Mergem să câștigăm la Rapid. Săptămâna aceasta avem un program foarte, foarte încărcat și spre să obținem din patru meciuri, patru victorii. Sunt șanse să ajungem în play-off, dar totul depinde numai și numai de noi”, a declarat antrenorul Ionuț Harbuz.

De partea cealaltă, tehnicianul Florin Grapă nu era mulțumit de evoluția elevelor sale, care s-au angrenat în destule momente ale partidei, într-un joc de uzură.

Antrenorul campiaonei Florin Grapa

”După clasament, victoria noastră, într-un fel, era de așteptat. Trebuie să recunosc, că nu am făcut un meci extraordinar. Nu știu ce să spun, dacă valoarea campionatului românesc a slăbit, sau nu, dar ce este îngrijorător este faptul că au început să se reducă numărul de formații care pot să spună probleme. Fără falsă modestie, acum, campionatul se joacă în trei, dacă o includ și pe echipa din Blaj. Mi-aș dori să reeditez performanțele de anul trecut, asta e clar. Am trecut un hop astăzi, mai avem unul, la Craiova și, dacă mă ajută Dumnezeu să terminăm pe locul I, altfel discutăm în play-off”, a spus Florin Grapă.

Bacăul domină întrecerea feminină

Articolul precedentAsistentă vs. Spitalul Târgu-Neamț, primul termen
Articolul următorGolubovic, aproape de un transfer în Ucraina