Primarul Dragoș Chitic a ieșit din nou pe teren, pentru a vedea ce reparații mai trebuie făcute pe drumurile din Piatra Neamț. Până la această dată, se pare că, de când a fost pornită stația de asfalt, municipalitatea a reușit să repare sau să asfalteze în totalitate 25.000 de metri pătrați de străzi. Potrivit primarului Chitic, cetățenii pot sesiza problemele legate de starea drumurilor din Piatra Neamț la telefonul cetățeanului – 0233/210872 sau la adresele de e-mail: [email protected], [email protected].

Asfaltări totale doar în cursul nopții, pentru a nu bloca traficul în Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Suntem într-un dialog permanent cu societatea Publiserv, pentru a interveni cât mai eficient în repararea străzilor. Astăzi am făcut o nouă deplasare pe teren pentru a puncta zonele în care trebuie intervenit cu prioritate. Am solicitat urgentarea plombărilor și pe căile secundare de acces spre zonele de parcare din jurul blocurilor și continuarea asfaltărilor de noapte în zonele cu trafic intens. Îmi doresc străzi care să ofere condiții cât mai bune de trafic, condiții de siguranță și confort tuturor participanților la trafic”, a declarat Dragoș Chitic.

În paralel cu reparația străzilor, se lucrează la refacerea marcajelor rutiere, dar și la reabilitarea locurilor de joacă pentru copii.  (E.C.)

Articolul precedentPSD-iștii de la Neamț pregătiți de miting
Articolul următorTârgu-Neamţ: Acţiune de ecologizare organizată de Rossal şi primărie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Nu vrea primarul Chitic sa-si urce fundul in masina lui personala (aia pe care si-o repara din banii lui, daca nu face si cu asta vreo jonglerie cu banii publici) si sa si-l deplaseze pe strada Petru Movila, de exemplu, ca sa vada si sa simta gropi care au ajuns la plasa metalica de sub asfalt? Daca tot am dat-o ca exemplu, ar fi bine sa stie primarul Chitic ca aia e o strada principala, muuuult mai importanta decat stradutele dintre blocuri pe care le plombeaza cu sarg, cu tehnologie moderna, adica aruncand cu lopata balega de mixtura asflatica direct in gropi (tehnologie asa de performanta, incat dupa primele ploi, plombele vor fi spalate de apa, cum se intampla an de an!). Apoi poate-si plimba fundul si dincolo de strand, ca si pe-acolo stau sau trec platitori de impozite, nu doar pana in strand! Ar putea sa vada ca la Batca Doamnei nu este deloc asfalt, iar in zona de vipuri, spre Agarcia, unde exista asfalt, mai bine n-ar exista, ca strada arata ca dupa bombardament! Daca tot ne laudam ca suntem atractie turistica…

Comments are closed.