La iniţiativa societăţii Rossal zona 3 Târgu-Neamţ şi a primăriei oraşului va fi organizată o acţiune de ecologizare în mai multe zone ale urbei. Acţiunea pe bază de voluntariat va avea loc joi, 7 iunie, cu plecare din faţa primăriei, la ora 12:00.

Din partea societăţii Rossal vor participa la acţiune toţi angajaţii din zona 3 Târgu-Neamţ. Se va acţiona în zona Monumentului Vânătorii de Munte, Cetatea Neamţ şi pe malurile Ozanei.

“Facem apel la toţi cetăţenii oraşului şi la toate ong-urile care îşi doresc un oraş curat să ni se alăture în această acţiune de ecologizare prin voluntariat. Acţiunea de joi se doreşte a fi o contrapunere la anumite persoane care aruncă gunoiul în locuri publice. Cei interesaţi ne pot apela la numărul de telefon 0722/540636”, a spus Mihail Florea, responsabil Rossal zona 3 Târgu-Neamţ.

De altfel, şi Primăria Târgu-Neamţ, prin vocea viceprimarului Vasile Apopei face apel la cetăţeni să participe la această acţiune de ecologizare: “O iniţiativă lăudabilă, care sper să dea şi roade. Puterea exemplului este cea mai puternică armă împotriva acelor cetăţeni care îşi aruncă gunoaiele pe unde apucă. Invit cetăţenii oraşului să participe şi ei la această acţiune, pentru că până la urmă este vorba de oraşul nostru. Cu toţii ne dorim să trăim într-un oraş curat şi frumos”. (C.T. STURZU)