Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ organizează miercuri, 12 aprilie, cu începere de la ora 18,00, în Sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ un concert extraordinar de Paşte.

„Armonii pascale” cu Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău la CJ Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEvenimentul, intitulat „Armonii pascale” va fi susţinut de Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău. Alături de Orchestra de cameră a filarmonicii, sub bagheta dirijorului spaniol Jose Luis Pareja, vor evolua, în calitate de soliști, oboistul Emil Stancu, mezzosoprana engleză de origine greacă Eleni Danae și mezzosoprana română Georgeta Grigore, precizează organizatorii.

„Armonii pascale” cu Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău la CJ Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProgramul muzical cuprinde „Arie pe coarda sol” de Johann Sebastian Bach), „Adagio din Concertul pentru oboi în re minor” de Allesandro Marcello și „Stabat mater” de Giovanni Battista Pergolesi. Preţul unui bilet este de 20 de lei, acesta se poate achiziţiona de la casieria centrului din strada Ştefan cel Mare, Piatra-Neamţ. A.C.

Articolul precedentUn nou scandal cu tentă sexuală în învățământul nemțean
Articolul următorAutoturism răsturnat pe cupolă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.